Ninas Bokföring

Klicka här för att redigera underrubrik


Om mig

Lite kort om vem jag är och varför du ska välja mig att sköta ditt företags ekonomiska administration.

Vem är jag?

När jag läste företagsekonomi på högskolan var det bara en del av det program jag studerade och jag trodde aldrig att jag skulle ha någon egentlig användning av den kunskapen.
Några år senare föll det på mig att sköta redovisningen på mitt och min före-detta makes jordbruksföretag. Jag fann då att jag faktiskt tyckte det var roligt. Att se mönster ta form, lösa problem och se sammanhangen i ekonomin.
Nu många år senare tycker jag fortfarande att det är roligt. Vid det här laget har jag över 15 års erfarenhet av redovisning och även andra delar av företagsadministration som du som kund kan dra nytta av.


Vem är du?

Det spelar ingen roll för mig hur stort eller litet ditt företag är eller om det är en Enskild Firma eller ett bolag av någon sort.
Finns du långt borta från mig går det jättebra att vi använder oss av både e-mail och vanlig post för vårt samarbete.

Vad gäller vilken branch ditt företag arbetar i så tycker jag det är en del av nöjet med mitt jobb att lära känna och arbeta med alla olika brancher.
Mina erfarenheter varierar från bygg- till transportbranchen. Från tillverkningsindustri och butiksförsäljning till jordbruk. 
Det är härligt med variation.